Καταφύγιο στη θέση σειρά κεντρίζει την αύξηση στις τοπικές υιοθεσίες κατοικίδιων ζώων

Το χαρτί τουαλέτας δεν είναι το μόνο πράγμα που έχει μεγάλη ζήτηση αυτή τη στιγμή. Και τα κατοικίδια είναι. Από το ξέσπασμα coronavirus, τα ζωικά καταφύγια και οι ομάδες διάσωσης έχουν δει μια αύξηση στον αριθμό ζώων που ήταν σε θέση να υιοθετήσουν ή να τοποθετήσουν στα θετά σπίτια.

Στο Πρόγραμμα Διάσωσης Πράσινων Σκύλων στο Γουίντσορ, έχουν πάει την εμμονή μας με το χαρτί τουαλέτας στο επόμενο επίπεδο. Μια στρωμνή επτά κουταβιών ονομάστηκε πρόσφατα για τα εμπορικά σήματα του σε ζήτηση προϊόντος: Βόρεια, Scott, Επτά, Angel Soft, Charmin, Cottonelle, και Presto.

«Ότι τα απορρίματα μιλιούνται για αρκετά γρήγορα,» εν λόγω Colleen Combs, συνιδρυτής του πράσινου προγράμματος διάσωσης σκυλιών. Υιοθεσίες κατά τη διάσωση σκυλιών στο Windsor είναι μέχρι τουλάχιστον 50% μετά την επιδημία coronavirus. Σύμφωνα με combs, πολλά σκυλιά έχουν φύγει ακόμη και πριν από τη φωτογραφία τους λαμβάνεται.

Το uptick στην υιοθέτηση σκυλιών είναι παρόμοιο στη συμπόνια χωρίς σύνορα σε Santa Rosa.

«Είχαμε πάνω από 27 αιτήσεις για ένα σκυλί,» εν λόγω Ιορδανία Gilliland, Αμερικανικός διευθυντής προγραμμάτων στην ομάδα διάσωσης ζώων μη-κέρδους.

Στην εποχή του κοροναϊού, οι κάτοικοι της κομητείας Sonoma -οικογένειες, ζευγάρια και singles- έχουν τουλάχιστον ένα κοινό: περνούν πολύ χρόνο στο σπίτι. Πολλοί γεμίζουν εκείνο τον χρόνο με hunkering κάτω με ένα νέο κατοικίδιο ζώο.

“Αυτό είναι που ταλαντεύτηκε την απόφασή μας? ξέραμε ότι θα είχαμε χρόνο στο σπίτι με το ζώο και πολυάσχολη ζωή μας θα επιβραδύνει για λίγο», δήλωσε ο κάτοικος Healdsburg Christin Perrill.

Perrill, ένας δάσκαλος βιολογίας γυμνασίου και μητέρα τριών παιδιών σχολικής ηλικίας, και ο σύζυγός της υιοθέτησαν ένα κουτάβι που ονομάστηκε Zeke από το πράσινο πρόγραμμα διάσωσης σκυλιών μια ημέρα ή δύο αφότου τέθηκε σε ισχύ η διαταγή καταφύγιο–θέσεων.

“Αυτό δεν πρόκειται να φύγει σύντομα. Αυτό φαινόταν αρκετά σαφές, ειδικά καθώς τα σχολεία άρχισαν να μιλούν για πιο μακροπρόθεσμα κλεισίματα. Ένιωσα ακριβώς όπως πρόκειται να είναι στο σπίτι για αρκετό διάστημα,» εν λόγω Perrill.

Μαζί με τις αναμενόμενες συνεδρίες αγκαλιά, Zeke έχει παράσχει ένα κομμάτι της δομής για τις ημέρες στο σπίτι, δήλωσε ο Perrill. Η ανάγκη να βγούμε για μια βόλτα γύρω από τη γειτονιά μια-δυο φορές την ημέρα είναι ένα μπόνους. επιπλέον, the καινούργιος κατοικίδιο ζώο seems έχω έδωσα έναs αίσθηση του ευθύνη και σκοπός σε αυτήν kids, ιδιαίτερα αυτήν 13- χρόνοs- παλαιόs γιοs.

Όταν το καταφύγιο-σε-θέση σειρά τέθηκε σε ισχύ, η Ανθρωπιστική Εταιρεία της Sonoma County σταμάτησε όλες τις υιοθεσίες των ζώων. Αλλά όταν η οργάνωση έμαθε ότι οι διαταγές για να hunker κάτω θα συνεχιζόταν το Μάιο, το προσωπικό άρχισε τα σχέδια για να επαναλάβει τις υιοθεσίες-από το διορισμό μόνο-προκειμένου να κρατηθούν οι πιθανοί υιοθετούντες, το προσωπικό, και τα ζώα όσο το δυνατόν ασφαλέστερα.

«Είναι πραγματικά άδικο να κρατηθούν τα ζώα, αλλά το άλλο πράγμα που οι άνθρωποι ακριβώς δεν συνειδητοποιούν είναι ότι παίρνει πραγματικά ένα διάστημα για ένα άλλο ζώο που έχει ανάγκη,» εν λόγω Wendy Welling, εκτελεστικός διευθυντής της ανθρωπιστικής κοινωνίας του νομού Sonoma. “Όσο περισσότερο κρατάμε ένα ζώο, τόσο λιγότερα ζώα μπορούμε να φέρουμε από άλλα μέρη που μπορεί να μας χρειαστούν.”

Επειδή οι επίδοξοι υιοθετούντες δεν μπορούν πλέον να επισκεφθούν καταφύγια ή κέντρα διάσωσης για εισαγωγές, στρέφονται προς τα τηλέφωνα, τους φορητούς υπολογιστές και τα tablet τους για να εξετάσουν τις εικόνες, να διαβάσουν προφίλ και ακόμη και να κάνουν εικονικές περιηγήσεις σε ενδιαιτήματα γατών.

Santa Rosa κατοίκους Kimberly και Jason Luck είχε ψάξει να υιοθετήσει για αρκετούς μήνες.

«Ψάχναμε σε Petfinder για ένα ζώο για να υιοθετήσουμε ή να σώσουμε αλλά είχαμε λίγη τύχη,» εν λόγω τύχη Kimberly. «Κάναμε αίτηση σε οργανώσεις διάσωσης, αλλά συνεχίσαμε να αποθαρρύνονται καθώς περισσότερα καταφύγια έκλειναν για υιοθεσίες».

Όταν η Ανθρωπιστική Εταιρεία επικοινώνησε μαζί τους για τον Όσκαρ, ένα εξάμηνο μείγμα εργαστηρίου, άρπαξαν την ευκαιρία να προγραμματίσουν ένα ραντεβού για να τον συναντήσουν. Δύο ημέρες αργότερα, με την κοινωνική αποστασιοποίηση που παρατηρείται, τις μάσκες και τα γάντια σε ισχύ, συνάντησαν oscar σε ένα ναυπηγείο έξω από την ανθρωπιστική κοινωνία. Τον πήγαν σπίτι εκείνη τη μέρα. τα έγγραφα υιοθέτησης υποβλήθηκαν σε επεξεργασία χωρίς να εισέλθουν στο κτίριο.

Την περασμένη εβδομάδα, η Στέφανι Μόργκαν του Ρόνερτ Παρκ υιοθέτησε ένα δίχρονο κοπρίτη από την Ανθρωπιστική Εταιρεία.

“Δεν ήταν απαραίτητα δύσκολη ή δύσκολη, αλλά σίγουρα διαφορετική από ό, τι μια υιοθεσία θα ήταν υπό τυπικές συνθήκες”, δήλωσε ο Morgan. “Επειδή είμαι τώρα εργάζονται από το σπίτι, ένιωσα ότι αυτή ήταν η τέλεια στιγμή για να πάρετε ένα σκυλί, δεδομένου ότι θα είμαι σε θέση να είναι στο σπίτι μαζί του όλη την ημέρα.”

Morgan ονόμασε το νέο κατοικίδιο ζώο της Jude – στο καταφύγιο, ονομαζόταν Fancy Man.

“Είμαι οπαδός των Beatles και ο Τζουντ ήταν πολύ δειλός όταν τον πήρα, έτσι σκέφτηκα τη γραμμή “Hey Jude, μην φοβάστε”. Από εκεί πήρα το όνομα”, είπε ο Μόργκαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *