Δοκιμάστε τα καλύτερα του Healdsburg στο Νέο Φαγητό και Κρασί Εκδήλωση

Tastemaker Σαββατοκύριακο, μια νέα εκδήλωση που χαρακτηρίζει hands-on εμπειρίες με Healdsburg σεφ, οινοποιούς και τεχνίτες, λαμβάνει χώρα 24-26 Ιανουαρίου. Κάντε κλικ στη συλλογή για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εμπειρίες. Σε αυτή τη φωτογραφία, το τσάι στην τραπεζαρία στο Οινοποιείο της Ιορδανίας που εκπονήθηκε από τον Executive Chef Todd Knoll. (Φωτογραφία: Κιμ Κάρολ)

2020 στο Sonoma County έχει πολλά στο κατάστημα, συμπεριλαμβανομένου ενός πολύ νέου τρόπου για να δοκιμάσετε το καλύτερο του Healdsburg.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου Σαββατοκύριακου του Ιανουαρίου, το πρόσφατα προωθημένο Tastemaker Σαββατοκύριακο θα εισαγάγει τους συμμετέχοντες στην τροφή, το κρασί και την τέχνη σκηνή Healdsburg μέσω ποικίλων δραστηριοτήτων, όπως το κυνήγι για τους θησαυρούς κήπων με τους αγρότες λουλουδιών και την ανάμειξη του κρασιού με τους διάσημους οινοποιούς.

Η νέα εκδήλωση είναι μέρος μιας προσπάθειας να φέρει περισσότερους επισκέπτες στη βόρεια πόλη Sonoma County στον απόηχο της πυρκαγιάς Kincade Οκτωβρίου. Αν και η πυρκαγιά γλίτωσε κατά ένα μεγάλο μέρος Healdsburg, οι στο κέντρο της πόλης επιχειρήσεις έχουν συνεχίσει να υποφέρουν δεδομένου ότι οι λιγότεροι επισκέπτες έρχονται στην περιοχή.

«Το μήνυμα που θέλουμε να βγούμε εκεί έξω είναι ότι είμαστε ανοικτοί για την επιχείρηση,» εν λόγω αλεπού Holly, πρόεδρος της περιοχής βελτίωσης τουρισμού Healdsburg, η οργάνωση που χρηματοδοτεί το γεγονός. “Αυτό που κάνει [την πόλη μας] ξεχωριστή είναι όλοι οι απίστευτοι άνθρωποι που ζουν και εργάζονται εδώ, και το πρώτο μας Tastemaker Weekend σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε αυτούς τους ταλαντούχους δημιουργούς και να γνωρίσετε τις τέχνες τους από πρώτο χέρι.”

Όπως fox προτείνει, το Σαββατοκύριακο διαθέτει ένα του-ένα είδος, hands-on εμπειρίες με μερικούς από τους καλύτερους και λαμπρότερους τεχνίτες στην πόλη. Μεταξύ αυτών: Ένα λουλούδι-αναζήτηση τροφής και τάξη σχεδιασμού με Carlisle Degischer και η ομάδα της στο Dragonfly Floral? μια κατηγορία ζαχαροπλαστικής με Karah Williams, σεφ ζαχαροπλαστικής στο Costeaux γαλλική Αρτοποιείο? τσάι υψηλής στο Jordan Vineyard & Οινοποιείο με τον Εκτελεστικό Σεφ Todd Knoll? μάθημα μαγειρικής με τον σεφ της Oaxacan Ματέο Γκρανάδος· ένα εργαστήριο ανάμειξης κρασιού με την οινοποιό Jennifer Higgins της γέφυρας Lambert· και μια κατηγορία αποστακτηρίου και mixology με Jason Jorgenson, συνιδρυτής και επικεφαλής αποσταγματοποιός alley 6. (Τα εισιτήρια για κάθε εμπειρία πωλούνται ξεχωριστά.)

Οινοποιός Jennifer Higgins είναι ενθουσιασμένος για να μοιραστούν τα θαύματα του κρασιού-ανάμειξη με εκείνους που προηγουμένως μπορεί να απολαμβάνουν μόνο γευσιγνωσία κρασιού.

“Ανάμειξη είναι όπου η καλλιτεχνική πλευρά της οινοποίησης βγαίνει … έχουμε αυτό το τεράστιο κενό καμβάδες και σαν ζωγράφος με μια πινελιά, δημιουργούμε κάτι όμορφο με κάθε ανάμειξη δίκη», είπε. “Δίνοντας στους πελάτες μας την ευκαιρία να συνδυάσουν τους επιτρέπει να βιώσουν από πρώτο χέρι πόση προσπάθεια και ενέργεια πηγαίνουν στην παραγωγή των κρασιών μας. Είναι πραγματικά μια ματιά πίσω από τα παρασκήνια. Νομίζω ότι θα δώσει στους λαούς μια εντελώς νέα εκτίμηση για αυτό που κάνουμε.

Άλλες εκδηλώσεις Tastemaker Σαββατοκύριακο περιλαμβάνουν ένα δείπνο σπηλιά κρασί με Shelly Rafanelli Fehlman, ο οινοποιός στο Οινοποιείο Α. Rafanelli? ένα μάθημα μαγειρικής με τέσσερις άλλους τοπικούς οινοπαραγωγούς στο Relish Culinary Adventures? μια περιήγηση σε σπηλιές και μια εμπειρία με το μπουκάλι-sabering στα κρασιά Breathless. μια κατηγορία ακουαρέλα-ζωγραφικής με δύο τοπικούς καλλιτέχνες? και μια εκδρομή αναζήτησης τροφής με άγρια μανιτάρια.

Το δρομολόγιο σαββατοκύριακο διαθέτει επίσης μια ελεύθερη δραστηριότητα – ένα μονοπάτι τρέχει στην κορυφή του Fitch Mountain, με επικεφαλής τον Skip Brand, ιδιοκτήτης του Healdsburg Running Company – και οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν να απολαύσουν βαθιές εκπτώσεις για την κατάθεση: 50 τοις εκατό από μια δεύτερη νύχτα στα περισσότερα τοπικά πανδοχεία και πολλά ξενοδοχεία Healdsburg-περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του νέου Harmon Guest House, Hotel Trio, Duchamp Hotel, και το Best Western Dry Creek Inn. Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτή είναι η εκτός εποχής στη χώρα κρασιού, τα βασικά επιτόκια στα περισσότερα ακίνητα είναι ήδη χαμηλότερα από το συνηθισμένο, και έτσι η έκπτωση ανέρχεται σε μια αρκετά γλυκιά συμφωνία.

Mike Brennan, διευθυντής των πωλήσεων στο Mill District, μια μικτή χρήση ανάπτυξης ακινήτων στο νότιο άκρο της πόλης, λέει ο Tastemaker Σαββατοκύριακο συλλαμβάνει το καλύτερο από ό, τι Healdsburg είναι το θέμα.

“Ζώντας και δουλεύοντας στο Healdsburg, είμαστε τυχεροί να δοκιμάζουμε τους καρπούς της εργασίας [αυτών των τεχνουργών] σε καθημερινή βάση”, ανέφερε. Με αυτό το γεγονός, πρόσθεσε, “οι επισκέπτες μπορούν να το βιώσουν, πάρα πολύ.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *