Αυτοί οι τοπικοί σχεδιαστές πωλούν τις μοντέρνες μάσκες προσώπου on-line

Όλοι ντυμένοι επάνω: Murwati Dwaileebe-petaluma-βασισμένο εξοχικό σπίτι μπανανών-κάνει χαρακτηριστικά τα πορτοφόλια wristlet υφάσματος, αλλά κάνει τώρα τις μάσκες σε διάφορες μορφές όπως το τουίντ, plaids και τα υφαμένα υφάσματα. Προσφέρει επίσης τα μεγέθη των παιδιών στις ιδιότροπες τυπωμένες ύλες. Δημοφιλές κατάστημα Etsy της βγάζει πολλά προϊόντα κάθε μέρα. etsy.com/shop/BananaCottage

Καθώς η πανδημία COVID-19 συνεχίζεται, οι οδηγίες που σχετίζονται με τη μάσκα προσώπου και η κουλτούρα που τις περιβάλλει αλλάζουν γρήγορα. Έχουμε περάσει από το “μην τολμήσετε να φορέσετε ένα” σε “εντάξει, φορέστε ένα σπιτικό” σε “τώρα θα πρέπει να φορούν ένα” σε λίγες μόνο εβδομάδες. Αυτό βάζει πολλούς από εμάς σταθερά στη ζώνη του “καλή τύχη βρίσκοντας ένα” και κρυπτογράφησης για να δημιουργήσετε το δικό μας.

Ευτυχώς, για όσους από εμάς λιγότερο ειδικευμένοι στην τέχνη του ραψίματος, μεγάλες οίκους μόδας και των τοπικών τεχνίτες δανείζουν ένα χέρι βοήθειας, βάζοντας ένα κομψό γύρισμα στις μάσκες προσώπου για το κοινό, ενώ παράγουν επίσης προστατευτική ενδυμασία για τους εργαζόμενους πρώτης γραμμής.

Κάντε κλικ μέσα από την παραπάνω γκαλερί για να δείτε μερικές από τις αγαπημένες μάσκες προσώπου μας από sonoma County, το Bay Area και πέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *